X Message site
(The message will disappear after 2 seconds)

>Attention!

We strongly recommend that you readRules section "Windows Mobile - firmware"

New themes should be created onlyroot partition! In the future, they will be processed by moderators.


5 pagesV<12345>
Reply
>Firmware Toshiba TG01| | | (There are firmware, there is a theme)
Demontager
Message#21
21.12.09, 03:03
Local
*****
[Offline]

Group:Friends w3bsit3-dns.com
Posts: 305
Date: 30.01.09
Highscreen Boost 2 SE

Reputation:-3+

@ction, but why go back to 6.1? I join the palik'a question, do you need a dump of the Italian firmware 6.1?
@ction
Message#22
21.12.09, 22:53
No man is an island.
*****
[Offline]

Group:Honorary Gameday
Posts: 387
Date: 10.04.07
HTC HD2

Reputation:-44+

Italian is not needed. Yes, and it does not come in handy yet. Nothing to sew.
6.5 I personally do not like it.


--------------------
Sitting three fishermen in a boat with udochkami.Zanimalas dawn. -What a beauty! - Exhaled first -Yes, great! -poddaknul vtoroy.A third little thought, and threw both of lodki.Za off-topic and flooding.
There would be a topic-fluderasy there ...
Demontager
Message#23
21.12.09, 23:20
Local
*****
[Offline]

Group:Friends w3bsit3-dns.com
Posts: 305
Date: 30.01.09
Highscreen Boost 2 SE

Reputation:-3+

All was sewn on English 6.5, successfully, while it is pleasant, at least now all is clear. @ction, what specifically does not fit? We will know, can what pitfalls. The interface is much better than the Italian one, it's more convenient to get and intuitively clear, although I'm not a fan of all kinds of shells, I'm more suited to the standard.

Post has been editedDemontager - 21.12.09, 23:26
Alexandershcheglov
Message#24
21.01.10, 13:21
Visitor
**
[Offline]

Group:users
Posts: 13
Date: 06.10.09
HTC Sensation

Reputation:-1+

Please tell me how to unlock the operator. Device Toshiba TG1 Operator Orange UK? I will be grateful for the help.
PaulXAXA
Message#25
24.01.10, 13:52
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 7
Date: 19/09/09

Reputation:-0+

And the answers please, whether it is possible to put the German, whatever the Russian language
@ction
Message#26
24.01.10, 18:10
No man is an island.
*****
[Offline]

Group:Honorary Gameday
Posts: 387
Date: 10.04.07
HTC HD2

Reputation:-44+

Of course you can. Russifiers have not been canceled yet.


--------------------
Sitting three fishermen in a boat with udochkami.Zanimalas dawn. -What a beauty! - Exhaled first -Yes, great! -poddaknul vtoroy.A third little thought, and threw both of lodki.Za off-topic and flooding.
There would be a topic-fluderasy there ...
PaulXAXA
Message#27
24.01.10, 18:12
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 7
Date: 19/09/09

Reputation:-0+

And where to find them do not tell, and then not how not to find, now it costs wm6.1
MaClaud
Message#28
07.02.10, 22:08
Visitor
**
[Offline]

Group:users
Posts: 11
Date: 21.09.07
HTC HD2

Reputation:-0+

What to do with the operator unlock on tg01? : Blush:

Post has been editedMaClaud - 07.02.10, 22:09
Katanoru
Message#29
10.02.10, 22:17
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 1
Date: 10.02.10
Toshiba TG01

Reputation:-0+

Help with the problem, I can not turn on the Toshiba, after starting the download, it gives out a black screen (((how can I solve this problem?
Scat95
Message#30
19.02.10, 02:33
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 2
Date: 19.02.10
Toshiba TG01

Reputation:-0+

The people, I have a problem! I downloaded the Russian claudia on the British Toshibo TG01, installed, rebooted and bang, everything, a black barely lit screen, kind of turns on the orange logo shows and after the darkness! what to do? How to reflash? Help me please!

Posted on 02/19/2010, 02:33 AM:

Muclaud go to the site of Unloker.com there for instructions for 20 pounds you will send the code and that's all, if you about unloke sim cards speak!
Bap-N-How
Message#31
03.03.10, 00:45
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 1
Date: 03.03.10

Reputation:-0+

Same problem . Everything worked great. Turned off. Replaced simka. Included and bolt. A Toshiba inscription is loaded, then the next screen is orange and then a black barely lit screen. What to do ?
Dabor
Message#32
10.03.10, 12:07
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 6
Date: 18.02.07
Toshiba TG01

Reputation:-0+

Xp will help you! Do not leave Claudia except as a toshiba! Camera volume increase off! Good luck: rolleyes: he also got caught! It helped me!
Scat95
Message#33
11.03.10, 21:09
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 2
Date: 19.02.10
Toshiba TG01

Reputation:-0+

The software registry helped! Clamp the camera's clay and sound plus and turn on without releasing the keys, further you will understand!
Nsharapv
Message#34
01.04.10, 14:13
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 1
Date: 22.12.09

Reputation:-0+

The English firmware has risen on the Italian.
Nikkey-spb
Message#35
03.04.10, 09:27
Visitor
**
[Offline]

Group:users Online
Posts: 20
Date: 17.07.09
Asus P320

Reputation:-0+

Guys, and nowhere did not you see 6.1 anywhere in Aglitsa? Is it really possible with the German 6.5 down-run at 6.1? Who did the otpishites plz
@ction
Message#36
04.04.10, 23:36
No man is an island.
*****
[Offline]

Group:Honorary Gameday
Posts: 387
Date: 10.04.07
HTC HD2

Reputation:-44+

Proshifok 6.1 does not exist due to the fact that custom firmware stitching was not made by anyone and the official ones were only part of the Communicators themselves and were not produced separately.

Post has been edited@ction - 04.04.10, 23:37


--------------------
Sitting three fishermen in a boat with udochkami.Zanimalas dawn. -What a beauty! - Exhaled first -Yes, great! -poddaknul vtoroy.A third little thought, and threw both of lodki.Za off-topic and flooding.
There would be a topic-fluderasy there ...
Valgeorg
Message#37
23.04.10, 13:51
Visitor
**
[Offline]

Group:users
Posts: 12
Date: 14.02.10

Reputation:-0+

Tell me how to determine which firmware is French, Italian, or German - English off. The site does not want to be put - it writes the wrong file name of the update.
Evg71
Message#38
27.04.10, 14:41
Visitor
**
[Offline]

Group:users
Posts: 12
Date: 04/07/09

Reputation:-0+

Firmware update for TG01
You can download from here
Http://sut5.co.uk/clickthrough.php?iD=5&am...T%3d0%3bSEC%3d3

Although the site also says that if you already have Windows Mobile 6.5, then you do not need an update, but the firmware version inside the archive is older.

Post has been editedEvg71 - 27.04.10, 15:07
Raven82
Message#39
27.04.10, 23:35
User
****
[Offline]

Group:Friends w3bsit3-dns.com
Posts: 83
Date: 04.05.08
OnePlus 3T

Reputation:-7+

Evg71 @ 27.4.10, 15:41*
Although the site also says that if you already have Windows Mobile 6.5, then you do not need an update, but the firmware version inside the archive is older.

Here they began to scribble, every month of the firmware ... A week ago I sewed on TG01WP_5005000167 - and there already TG01WP_5005000176. To try, whether that, again to change :)?
_palik
Message#40
03.06.10, 00:29
a guest
*
[Offline]

Group:users
Posts: 4
Date: 19/12/09

Reputation:-0+

Evg71 @ 27.4.10, 13:41*
Firmware update for TG01
You can download from here
Http://sut5.co.uk/clickthrough.php?iD=5&am...T%3d0%3bSEC%3d3

Although the site also says that if you already have Windows Mobile 6.5, then you do not need an update, but the firmware version inside the archive is older.


It costs 6.5 English .. But with all of its mega technical characteristics of the places tupit (especially annoying when these brakes fall on making a call, etc ..)
Download update .. Maybe developed something fixed ..

5 pagesV<12345>


mobile versionNow is: 5 hours ago